Spring til indhold

Indkøbskurv

10% 15%

Din indkøbskurv er tom

Velkommen til Flow Intimates

Flow blev grundlagt for at frigøre dig under din menstruation. Flow Intimates' menstruationstrusser er designet af menstruere til menstruerende for at du kan føle dig som dig, selv når du bløder.
Slut med kompromiser og med skam. Ingen bind gemt i ærmerne, ingen grimme, slidte trusser til dine blødningsdage. I Flow har vi to missioner:

1) Vi vil gerne gøre din næste menstruation til den bedste

2) – og så vil vi gerne hjælpe dig over på et genanvendeligt alternativ til dine bind

Vi har lavet den allerlækreste trusse, vi kunne. Du bløder direkte ned i dine bløde trusser, når du har brug for at skifte, så skyller du dem i koldt vand og smider i vaskemaskinen.

Jeg skabte Flow, da min menstruation var tilbage igen, tre måneder efter mit andet barns fødsel. Jeg havde været igennem fertilitetsbehandling for at få begge mine børn, og i en lang periode på flere år fyldte min menstruation alt. Den afgjorde hvornår behandlingen kunne begynde, den viste om behandlingen virkede eller ej. Og den kom til at fylde alt. Så pokkers stå i at få den tilbage i mit liv allerede tre måneder efter min datters fødsel.

Jeg havde brugt koppen i flere år, men jeg havde brug for en ægte pause fra den. Intet skulle op - jeg havde med behandling, graviditeter og fødsler nærmest ikke følt, at mit underliv var mit i flere år. Så jeg havde brug for frihed. At kunne bløde i fred. Og så fandt jeg menstruationstrusser. Men jeg fandt ikke nogen, der både kombinerede min æstetik og mine behov for gennemsigtighed i produktionen. 

Og så var Flow født. Jeg er så glad for, at du er her - og jeg er stolt over hver en lille ordre. Tak for dig!

 

♥ Cathrine Widunok Wichmand,

Grundlægger af Flow Intimates

PS: Har du spørgsmål? Fang os på email, på chatten eller på sociale medier 🤙🏼

Læs mere

How big an impact am I making?

Hvor stor en forskel gør jeg i affald?

Today is a great day to start a new habit. And though small in size together with you we can make an impact.Did you know that period wear produces more than 90% less waste across a lifetime of peri...

Læs mere