Spring til indhold

Indkøbskurv

10% 15%

Din indkøbskurv er tom

Løvens Hule

Del 2: Løvens Hule: "Det er simpelthen helt sort for mig..."

Del 2 om vores deltagelse i Løvens Hule, fortalt af Flows stifter, Cathrine.

 

Vi var forberedt. Vi havde researchet alle løverne - læst interviews, hørt podcasts med dem. Nu sad vi et mellemstort temmelig tom lokale med væg til væg tæpper og ventede. En varm sommerdag i august. 

"Flow, vi er klar til jer". 

Hvornår kan man senest fortryde? Vi blev ført ind i det store studie, som er langt større, end det ser ud på TV. Vi fik et brief; "op ad trappen her... ned ad trappen der... Stil jer på krydset her og der...".

Vi blev bedt om at vente bag kulisserne. Hørte Løverne blive ført ind. Anne og Louises stemmer. Stolene der skrabede henover gulvet. Showtime!

Op ad trappen, ned ad trappen. Det gik! Øjenkontakt med alle løverne. Got it. "Hej Løver! Jeg hedder Cathrine Wichmand og jeg kommer fra Flow Intimates. Jeg søger 350.000 for 5% af min virksomhed".

Og så begyndte pitchet... Og hvad du ikke ser i fjernsynet er, at klappen går ned. Helt ned. Jeg når halvvejs igennem pitchet - og så kan jeg ikke huske en klap. Hænderne rystede. Tahir spurgte høfligt, "... Vil du have et glas vand?". Ja tak. "Det er simpelthen helt sort for mig", får jeg fremstammet. Der er ingen ord i kø. Og ingen til at hjælpe mig igang.

Der går minutter. Og flere til. 

Jeg trækker vejret dybt, flere gange. Vi kommer igang igen. Et ord ad gangen. Og lige som det sidste ord har forladt mine læber, går krydsilden igang.

At stå foran fem løver i Løvens Hule er som at gå til eksamen med fem censorer uden en lærer, der er på din side til at hjælpe dig. De er hærdede og vant til pitches. De er der for at lave godt fjernsyn. Og de fornemmer hurtigt, hvor de skal sætte kniven ind - hvis det kræves.

Men hey, det går jo godt. Jeg kan svare på det meste. Vi griner. "Det er den bedste opfindelse siden hjulet!"

Men så: Budrunden. Sæt der ingen kommer. Eller jeg slet ikke kan regne eller tænke. Tahir er hurtig til at byde sig til. Så kommer Louise - og Anne til sidst. Nikolaj overvejer til det sidste - men synes, jeg mangler strategien for udlandet.

Jeg har forberedt mig på alle scenarier. Men ikke et hvor jeg får det samme bud på Flow fra alle investorer, og så er det tid til at vende mig om. Og du får ca. 30 sekunder til at tænke i. Jeg vender mig om.

Det gør jeg 3 gange - vender mig om. Glor ned på lommeregneren. Hovedet snurrer så det synger for ørerne. Jeg aner ikke, hvad jeg skal trykke på lommeregneren. Så jeg trækker vejret - og husker mavefornemmelsen. Da hovedet var koldt under forberedelserne, vidste jeg, hvem vi ville have med ombord.

Stick to it, ikke? Jeg vendte mig om - fremsagde Flows ønske... Hvilken Løve Flow fik med hjem, kan du læse lige her: 

♥️
Cathrine, stifter af Flow Intimates
 
Læs de andre dele af eventyret her: 
Læs del 1 her
Læs del 3 her

 

Læs mere

Del 1: "... Kunne I have lyst til at være med i Løvens hule?"
Løvens Hule

Del 1: "... Kunne I have lyst til at være med i Løvens hule?"

I sommeren 2023 blev vi kontaktet af en sød caster fra Løvens Hule. I tre dele fortæller vores founder om oplevelserne, tankerne og forberedelserne.  En varm junidag sidste år ringer min telefon: ...

Læs mere
Del 3: Løvens Hule: "Det bliver pissegodt!"
Løvens Hule

Del 3: Løvens Hule: "Det bliver pissegodt!"

Sidste og tredje del om oplevelsen af at være i Løvens Hule, skrevet og fortalt af vores stifter, Cathrine. Vi havde forberedt os til tænderne før Løvens Hule. Set alle episoderne. Researchet alle...

Læs mere